torsdag den 18. oktober 2012

Bloggerkærlighed til folket

Jeg elsker min blog. Jeps, den er god nok. Jeg elsker at have et sted, hvor jeg kan lægge mine ord og tanker fra mig og genbesøge dem, genfinde nogle af mine gamle opskrifter og småhygge med en masse andre bloggere, som jeg kender fra cyperspace. Jeg føler mig priviligeret, især i disse dage, hvor medierne igen fortæller om stakkels mennesker forfølges og mobbes på internettet. Det har jeg været forskånet for. Når det går vildt for sig på min blog, får jeg lidt spampost. Det er en ringe pris. 
Så i dag lyder en stor tak mine søde læsere og besøgende. Tak fordi I altid holder en god tone - også når I synes noget andet end mig.

3 kommentarer:

 1. Jeg kan kun erklære mig enig - det for forfærdeligt hvad nogen må stå model til, hvadenten det er via facebook, sms, mails eller blogs.
  Så virker en spammail eller 10 ikke så slem.

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød! Jeg elsker også min blog og jeg priser mig også lykkelig og taknemmelig for, at der er en god tone på min blog (modsat mange andre). Det glæder mig, at dem der følger med i din blog også er rare og søde mennesker, der sætter pris på det du deler med os. Klem og kram

  SvarSlet
 3. @Heidi: jeg er også helt ok med mine mærkelige engelsksprogede spam, jeg savner faktisk lidt at høre fra mine afrikanske venner, som vil dele skjult rigdom og næsten arv med lille ukendte mig ;-)

  @Camilla: Det er nemlig så skønt at få lov til at dele sin verden med andre interesserede og vidunderlige mennesker.

  SvarSlet