søndag den 14. oktober 2012

Cafe Spot - ikke så godt et tilbud alligevel

Mikroovnen stod af i går, da jeg prøvede at lave popcorn. Vores mikroovn bruges måske til 3 max 4 funktioner; varme mælk til kaffe, varme mælk til kakao, lave popcorn og varme rester. Det er det, men det er MEGET vigtige opgaver. Så flux skulle den nyophævet lukkelov afprøves i praksis, så vi strøg afsted til shoppingsmekkaet Fisketorvet for at købe en ny mikro.
Den kloge og mere opdaterede københavner-læser ville her skyde ind, at der ikke længere findes en isenkræmmerbutik aka mikroovnesælger på Fiskehelvede. Men sådan kan det gå i kampens hede...

Nå men for at turen ikke skulle være forgæves, slog vi forbi en cafe og spiste morgenmad. Vi fandt et godt tilbud på et "morgenkomplot", som ekspedienten kaldte det. Rugbrød, smør, ost, skinke, syltetøj, croissant og valgfri kaffe til den blotte sum af 55 kr. super fint tilbud...

Lige indtil Loverboy opdagede noget hvidt i hjørnet af marmeladeskålen... og yeah det lignede mug... ØVØVØVØVØV ØV!!!
Belært af tidligere erfaringer tog jeg fat i ekspeditricen igen... som kiggede lidt på skålen, og sagde: "det er blot baconfedt, som ikke er gået af i vasken!" og så fik vi mere marmelade serveret i en anden skål. 
Men skaden var sket for mig. Jeg er bare en hystade, som ALTID tjekker smiley-rapporter og som ikke tåler beskidt service, når jeg betaler mine surt optjente penge for mad ude i byen... og madmaven slog til og nægtede at spise mere eller noget som helst.

Er det bare mig, som er hysterisk? Eller har I det på samme måde? Bare lidt??

9 kommentarer:

 1. Nej det er ikke kun dig... Det er super klamt og ekspedienten burde tilbyde jer noget andet.

  Adddderrrr

  SvarSlet
 2. Nej puha! Som dig er jeg også gravid - og jeg er auperhysterisk med hvad jeg fodrer Haletudsen med, og han skal sq ikke i nærheden af det der ligner mug (- eller gammel Baconfedt WTF!!)

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Nej, jeg havde også betakket mig. Jeg var engang et sted som ikke kunne finde et rent glas, efter flere forgæves forsøg, gik jeg min vej.

  Håber vi finder et godt sted når vi skal spise sammen :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hvad angår madhygiejne er jeg også lidt af en hystade..... Nogen vil nok mene, at der var et par andre ting også :-))) Tusind tak for fødselsdagshilsnen og SMS. Skal nok sende et par datoer snart. Knus

  SvarSlet
 5. Vi var også inde i centeret - og øhh.. den der "cafe spot" er det ikke et 'nyt' sted?
  Synes der tidl. lå en kong kaffe eller lign der? (som havde en ganske find chai) - men vi gik direkte forbi og videre i biffen (hvor der ikke gik noget vi gad)..

  Æv for en oplevelse :(

  SvarSlet
 6. @Karina: Tak... jeg tænkte nemlig det samme, men kom i tvivl om jeg så var grådig, men nu kommer jeg ikke tilbage under nogen omstændighed

  @Maj: jeg ved ikke engang om, det er bare er graviditeten der taler.... jeg bliver så hys af ulækkert service... ok måske giver hormonerne den lige en tand mere i graden ;-)

  @NYBH: jamen hvad sker der... drikkeglas skal være rene. Jeg sender også glas tilbage. Det er bare ikke ok. Vi skal så meget finde et sted, hvor der er styr på den slags. Jeg synes faktisk ikke jeg er så udsat for beskidt service længere.

  @Camilla: Hygiejne er bare vigtigt! Jeg kommer jo til tænke på hvordan resten af deres køkken og redskaber ser ud... og mister endnu mere af madlysten. Øv....
  De der andre mennesker med holdninger til dit humør sender du bare videre i kosmos... der er et helt særligt sted til dem ;-)

  @Annika: Jo, jeg ledte faktisk Kong Kaffe, men jeg må vist indrømme at der var flere steder derinde, som var lukket/åbnet uden jeg kendte til det... var også forbi biffen... uden held... gad faktisk godt se både Kapringen og den skaldede frisør, men kunne ikke vente til aftenstid

  SvarSlet
 7. Den skaldede frisør er god nok. Kapringen gad manden ikke, så den tager jeg på onsdag med forældre og en bror :)

  SvarSlet
 8. Nope, du er på ingen måde hysterisk - jeg havde også mistet appetitten lige der ;-)

  SvarSlet
 9. @Annika: Begge film står stadig højt på min liste. Jeg må vist snart afsted. Tak for tippet

  @Malou: Jamen det er bare klamt!!!

  SvarSlet