onsdag den 9. maj 2012

Ny afhængighed af morgenslik

Jeg er ret vild med croissanter, men jeg må indrømme at kanelsnurrerne er ved at vinde magten over mine smagsløg. De smager af hvidt brød fyldt med sukker og kanel. What is not to like?


I øjeblikket vakler jeg mellem købevariationer fra Meyers bageri og Cafe Rosa hos torvehallerne. Meyer har det bedste brød, men Rosas krydderiblanding inkluderer kardemomme, og det smager pragtfuldt.

Nej, er du sindssyg? Jeg tør ikke bage dem selv. Jeg bliver stor som et hus. Jeg kæmper i øjeblikket en voldsom kamp for at holde niveauet af kanelsnurrer nede på 1 - max 2 om ugen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Mmmm - og det smarte ved kanelsnegle er jo at de er "sunde":
  Det er bevist, at en halv teskefuld kanel (cassia) om dagen sænker blodsukkerniveauet markant, og det kan derfor være godt for diabetikere og andre med blodsukkerproblemer

  Så en kanelsnegl udligner faktisk sig selv, så man kan snildt spise to om ugen:-)

  Go dag herfra:-)

  Mads

  SvarSlet
 2. Nej nej da - du er slet ikke afhængig af kanelsnurre - der er skisme lang vej til afhængighed med den fart du har på:-). Men jeg kan godt forstå du ikke tør bage dem selv - der er stor risiko for du skal på nedtrapning - jeg taler af egen erfaring:-).
  Velbekomme Charlotte

  SvarSlet
 3. @Madazz: hahaha, jeg elsker din hovedregning, og fremadrettet smider jeg lidt mere kanel i min morgenmad. Hvad med kardemomme? Giver det fripas i form af frigivelse af fedt af på røven? Det gad jeg virkeligt godt gjalt. Eller bare det flytter fedt op til brysterne.

  @Charlotte den 2.: Jeg ved bare, at det er et misbrug jeg slet ikke kan styre. Mine kollegaer på kontoret snakker allerede om at der igen lugter af kanel, og kigger mistænkelige på mig. Jeg har jo spist snurren, når de kommer ;-)

  SvarSlet