søndag den 2. december 2012

Jeg er bare sur i dag - ja igen!

Ja sådan een er jeg i dag. Jeg er nemlig gammeldags sur over ingenting!

 • Sur over at bilens isskraber er blevet væk, og mine handsker og frakkeærmer nu er våde. 
 • Sur over at være gravid og det er træls at have ondt og man kan hverken snørre sko længere eller passe noget tøj (Jo det må man godt være engang i mellem - også selvom det svært at komme hertil!)
 • Sur over jeg igen igen er på penicilin, fordi jeg er åbentbart også er blandt de 10-30% af kvinder, som er kroniske smittebærer af gruppe B streptokokker i underlivet. Jo det er helt normalt-agtigt og lidt farligt for baby og med risiko for en tidlig fødsel
 • Sur over det ikke virker at fake smile i meget lang tid...
 • jeg er skidesur over Google- sjovt nok også synes, at jeg skal betale for mere lagerplads til bloggens billeder, så mit indlæg om mine juledekorationer kommer måske engang, når jeg har lært at komprimere i IPhoto. 
 • sur over lorteprogrammet Itunes insisterer på at bryde min nye lydbog op i mikrobidder og ikke følge bidderne fortløbende, men i stedet bare springe tilbage til starten. Nu har jeg hørt de første 5 bidder af Midnatsmessen - SEKS GANGE! (PS Det er P4s adventsgave, og den er gratis resten af dagen - så skynd dig lige at hente den her)
 • Sur over at alt mad er røvsygt og siger mig ingenting, så jeg kan ikke engang flygte ud i køkkenet og lave noget lækkert at spise - for alt er kedeligt!
Nå ja noget af det er sikkert hormonelt og vildt urimeligt. Men jeg er bare skide sur, og nu går jeg ned og henter nogle chips!

Har du noget til listen, så bare smid det af i kommentarfeltet, så lover jeg at kigge på dem og vente med at svare på kommentarer
Hej med jer!

9 kommentarer:

 1. Kender den slags dage, men denne har heldigvis været god mod mig. Håber chipsene kunne gøre noget godt for dig!

  SvarSlet
 2. Jeg er bare alt for dårligt til at være sur, det ku jeg måske godt ha godt af at blive. Jeg har lige mistet mit elskede job,fordi mit firma er gået konkurt. Det burde jeg vist være skidesur over. Jeg smiler bare og prøver at ta det såååå positivt.....lukkede døre, nye muligheder og alt det der... Måske sku jeg osse være sur over, at min seng brast fuldstændig sammen i går, så jeg måtte sove på en madras på gulvet! Og nu blir jeg helt sur over, at man ikke engang kan købe en hvid orkidee her på Samsø, selv om jeg bare kun VIL ha' hvide orkideer i min ene stue .... øv, hvor trænger jeg også til at være sur. Og chips kan man da slet ikke støve op kl 1 om natten på Samsø! Det er da lige til at blive sur over:-) Thi hi, nat nat

  SvarSlet
 3. Jeg har også fået samme besked - altså den fra Google. Hvad pokker regner de med, jeg har haft min blog siden 2006 - Så man kan jo umuligt undgå, på et eller andet tidspunkt at løbe tør for plads. Der bør være sådan et anciennitets forløb for os med blogs, et vist antal gigabytes om året ect

  Ellers er det dejligt at følge med herinde - du kan godt glæde dig, det er helt fantastisk (hårdt) at blive forældre!!

  SvarSlet
 4. Smiler ;-D Håber virkelig humøret er blevet bedre?

  Jeg har selv haft problemer med for lidt lagerplads, men kik her : http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html her er en virkelig god brugsvejledning :-)

  SvarSlet
 5. Sådan nogle dage kan man bestemt godt undvære! Dog er der desværre bare nogle dag, hvor det HELE bare går skævt og man mest har lyst til at ligge i ens seng! Håber det snart lysner for dig :o)

  SvarSlet
 6. Skønt indlæg - om nogle måneder kan du grine af det - faktisk har jeg dig mistænkt for allerede at have et skævt smil over det.
  Det er første gang i måneder, at jeg kigger forbi, for min hverdag kører stærkt med en dreng på 15 måneder. Jeg blev bare så glad for at høre, at der er babygirl in progress - tillykke :-)

  SvarSlet
 7. Griner... Er lige vendt tilbage til blogland efter en lille pause på et par måneder ;) og jeg kan ikke lade være med, at grine over dit indlæg, for selv om du er sur, kan din humor skimtes imellem linjerne og det går op for mig, at det har jeg faktisk savnet :)
  Kender godt de dage alt for godt! Havde det selv sådan forleden, hvor jeg nåede til det punkt, at ja fedt at være fri for en topstresset hverdag, men også lidt deprimerende at nå dertil, hvor shopping den ene dag efter den anden begynder at kede... Totalt luksusproblem :)
  Glæder mig til at se, hvad 2013 byder på af udfordringer og oplevelser - og ønsker dig og dine et godt & lykkebringende nytår. Glæder mig til at følge med din blog igen.
  Stort kram
  Gitte

  SvarSlet
 8. @Prinsesse Suh: Chips virker jo nærmest som instant lykkepiller, hvis man skyller dem ned med iskold cola. Det virkerede i hvertfald den dag :-)

  @Tante Sød: jeg sender dig en kilometer varme kram og tusindevis af imaginære hvide orkideer for du har brug for det... og alle dine tinge, må man godt være lidt sur over. Ae ae

  @Madazz: JA!!! Jeg vil også have et anciennitetsforløb med ekstra plads for jeg er doven og gider ikke komprimere alle mine gamle billeder ... nå ja jeg er også nærig, men det er en anden snak ;-)
  Jeg kan slet ikke vente til Babygirl kommer, og særlig når jeg ser dine fine billeder af Sigurd. Han ser så fin ud.

  @Minihakkeren: Humøret er heldigvis vendt tilbage, og mange tak for linket. Det ser jo lovende ud.

  @Piske: Kærlighed virker altid :-) tak

  @Camilla: heldigvis kan man (jeg) godt spise både slik og chip i sengen og se tv... Hurra og det virker mod dårligt humør.

  @Anne: tak skal du have. Jeg forestiller mig desværre også at tiden let flyver afsted med en lille skøn baby. Tænk han er allerede 16 måneder. Tillykke igen

  @Gitte: Hvor er du sød - du er altså min ynglingslæser- jo man må godt gøre forskel også på sine læsere.

  SvarSlet