fredag den 24. august 2012

Alle gode gaver kommer nedenfra

oh yeah, det er lykkedes mig at få fingerne i denne skattekiste fyldt med fine svenske kantareller.
Godt der er så mange. Nu skal der steges kantareller til stuvning både til pasta og ristet brød - måske skulle man spise en lille omelet.
Hvad er din ynglingsopskrift med kantareller?

5 kommentarer:

 1. Super lækkert her til weekenden. Håber du har fået den gode appetit tilbage. Kantarelsuppe. UMMMM

  SvarSlet
 2. @Prinsesse Suh: Åh jeg havde jo helt glemt kantarelsuppe. Appetitten er så småt tilbage, og jeg har savnet den og madinspirationen

  SvarSlet
 3. Åh ja, kantareller! Købte også lige en kæmpe pose forleden. Indtil videre har jeg kun brugt dem i en pastaret med et par san marzano tomater og lidt løg, for kantarellerne var så fine, at de skulle være main star :) Men har tænkt mig, at lave nogle af de resterende til en lille flødestuvning og så på lækkert ristet brød... uhmmm... Svært at finde én enkelt favorit, for alt med kantareller smager bare skønt!

  Har ikke været så meget online, men dejligt at høre, det går godt med maven :)

  Masser af tanker
  Gitte

  SvarSlet
 4. Sikke fine kantareller! Da jeg læste i Sverige fik vi tit "kantarell-toast" til studenterfesterne. Det er en skive godt brød med en blanding af kantareller, smør, ost og krydderier. Lyder måske lidt primitivt, men det smagte fantastisk:)

  SvarSlet
 5. @C'est La Vie: Mums det lyder også ret lækkert med pastaretten- jeg ælsker også flødefætteren på ristet brød. Og så godt at høre du trives i det sønderjyske.

  @Mitzi Mee: Jeg har også haft megen fornøjelse at de svenske kantarell-toast, og det er som de smager bedre på den anden side af Sundet :-)

  SvarSlet