torsdag den 19. april 2012

Skaber mad i fryseren lykke?

Lange arbejdsdage ender godt, når man har hjemmelavet kyllingchili i fryseren og nok avokado til en hurtig guacamole og en klat creme fraiche. Må man godt elske sin fryser?
hmmpf... og nu har jeg søgt på bloggen efter min opskrift på kyllingchili. Søgningen tog længere tid end det tog mig at varme chilien, mixe guacaen OG spise det hele. Måske har jeg bare aldrig blogget opskriften - dovne rad
... og nu er jeg træt og skal i seng og sove til tv'et.

Ses en anden dag

6 kommentarer:

 1. uhm chili med kylling lyder ellers lækkert ... og jeg elsker også min fryser, bruger den rigtig meget og er god til at købe ind på gode tilbud

  SvarSlet
 2. Jooo... du har blogget om den :-D. Jeg fandt den lynhurtig under din etikette: Kylling.
  Lyder ellers rigtig lækkert...

  SvarSlet
 3. Ha ha - jeg kender det alt for godt. Var sikker på jeg i det mindste havde en kladde liggende med opskriften på koldskål, og ikke mindst koldskålsknas fra sidste år, men ikke om jeg kan finde den, så begge dele må opfindes på ny.
  Jeg elsker også min fryser - især efter jeg har fået en masse ensartede firkantede bøtter til at fryse rester ned i. Og kyllingechili lyder bestemt som en rigtig god ting at have i fryseren.
  Håber du har fundet opskriften nu :-)

  SvarSlet
 4. @Tante Sød: jeg elsker også at købe ind til fryseren og hamstre, men jeg er ikke så god til at spise fra den, så jeg har nu en lille fryser og mere eller mindre oversigt over dens indhold på computeren. Det er så smart, så ved jeg endelig hvad fryseren gemmer på.

  @Mini-hakkeren: Tak skal du have, jeg var meget træt og kunne ikke finde den, men jeg mente nok at jeg skrevet om den tidligere

  @Heidi: Det er skræmmende med alle de kladder, og hvorfor skriver de ikke sig selv færdige? Mums koldskålknas er godt også som snack :-)

  SvarSlet
 5. Super idé at lave kylling chili i stedet for den traditionelle med oksekød. Jeg elsker også min fryser, selv om den lige nu er propfyldt og jeg mangler overblikket over indholdet... :)

  SvarSlet
 6. @C'est la Vie By G: det er så dejligt med lidt chilivariation. Jeg kan klart anbefale at bruge Evernote til holde styr på fryserens indhold. Det er et smart computerprogram, som fungerer som en notesbog, der kan synkronisere automatisk med smartphones. Så ved man hvad man har i fryser og køleskab, når man står nede i supermarkedet - men kun når man husker at opdatere den.

  SvarSlet