søndag den 22. april 2012

Brunch hos Frenchy

Forleden spiste jeg morgenmad sammen med veninde, hvor vi lige vendte verdenssituationen og fik delt lidt gode tips til jobbet og nogle arbejdsopgaver. Jeg er beriget med kloge veninder, som gerne deler ud af deres viden Og som elsker mad. Perfekt kombi.
Hjerteveninden havde købt sweetdeals til en omgang brunch hos Frenchy på Hyskenstræd. Super tilbud da vi fik det til halvpris 69 kr. Det var et virkeligt godt tilbud, som jeg gerne betaler fuld pris for næste gang.
Brunchen bød på en stor vifte af forskellige smagsprøver. Vi startede med at spise lidt fransk fuldfed yoghurt med lidt blåbærsyltetøj i bunden, et blødkogt æg, en virkelig god skive rugbrød, franskbrød(!) en vidunderlig pate (og jeg spiser ellers ikke pate til morgenmad) en marmelade, nutella og en skive skinke og ost og halv croissant. Jeg var mæt og glad og så dukkede tjeneren op igen - med en varm pandekage med farin- som han sagde "ellers bliver den jo kold". Det er et fedt koncept, selvom jeg ikke er så glad for sukker på pandekager.

Maden er skøn og betjeningen ligeså. Den eneste anke jeg har, er at der ikke er nogen toiletter, så man bliver fulgt hen til søsterrestauranten Tight ved siden af... Da Tight ikke havde åbent om morgenen, er det altså en lidt mærkelig oplevelse at blive fulgt på vej, ventet på og fulgt tilbage af en fremmed mand. Det må være sådan være kongelig. Og de har skønne quicher til frokost, som jeg skal tilbage og smage en anden dag.

4 kommentarer:

 1. Wauu... det ser både rigtig hyggeligt ud, men ikke mindst lækkert ;-D

  Du kan da ikke være den først, der undre dig over toilet forholdende, eller manglen på sammme...

  SvarSlet
 2. Uhmm, sikke en brunch, den ser lækker ud. Det er endnu ikke lykkes mig at få en brunch-aftale med nogen mens jeg har været i Kbh., det må jeg arbejde på næste gang :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 3. nøj nøj det lyder lækkert - klart bedre end de rundstykker bageren kunne levere herhjemme...
  tror nok jeg skal have konen med på Frenchy....

  SvarSlet
 4. @Mini-hakkeren: Det er et rigtigt hyggeligt med skøn mad.

  @Newyorkerbyheart: Det er bare hyggeligt med en omgang brunch

  @Madazz: der er en klar anbefaling her fra. God tur med konen

  SvarSlet