tirsdag den 14. januar 2014

Lykken er...

Lige her hos os.

BabyGirl er stadig helt vidunderlig- selvom hun ikke gider sove. Jeg er så glad for hende og alle hendes små særheder, det store temperament og mange grin og smil. Tænk at jeg kunne få et så skønt barn, med så mange af mine karaktertræk.

Og nu tager vi sgu chancen igen. Vi starter på hormonerne og ser om jeg ikke kan bygge en fin slimhinde, så vi kan få en lillebrøster til BabyGirl. Der ligger jo tre små æg i Spanien og venter.

Vi bliver jo hverken yngre eller mindre trætte og det er sikkert sindssygt hårdt at have to blebørn samtidigt- men tænk hvis jeg nu fik to børn.

Jeg har jo sagt det før. Jeg er både grådig og stædig. Når jeg lige tænker over det, så forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke er rig?


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Hvor SKØNT at høre livstegn fra dig, og så dejligt du nyder at være mor. Vent bare, det kommer sikkert til at ske hurtigere end du aner! Jeg venter spændt på nyt fra det spanske:-)

  SvarSlet
 2. Pøj pøj med projektet - måske BabyBoy?
  :-)

  SvarSlet
 3. Held og lykke med det, krydser fingre for dig :-)

  SvarSlet
 4. Hvor spændende!! Håber på en update :) Knus

  SvarSlet
 5. Hej Sushi. Pøj Pøj med projektet :) Vi er også overvejer at have en ægdonation. Vi vil gerne spørge hvordan kommer du i kontakt med den spanske klink? Er det igennem Fertilitetsklinikken Trianglen?

  SvarSlet
 6. Kære alle. Undskyld stilheden. Det her ivf helvede tager alle kræfterne.
  Ja Jaz. Det er igennem Trianglen og de får vores begges varmeste anbefalinger og vi har altså prøvet en del forskellige i ind og udland. Hvis du vil vide mere eller har brug for snak, så skriv en privat besked til mig.

  SvarSlet