Selleri er en skøn rodfrugt, jeg glemmer bare tit at den findes. Måske fejlbedømmer jeg den bare på dens let kedelige knoldudseende.
Jeg har haft kig på en spændende kombination hos Aarstidernes opskrifter, nemlig denne snack med selleri og siden viste jeg, at det kun var et spørgsmål om tid, før den lå i min mave.
Og der ligger den godt, skal jeg hilse og sige :-)
En tyk skive knoldselleri skiver i pensles med rapsolie bages i ovnen ved 175 grader i ca 25 minutter
Når skiven er mør, lægges en skive gedeost på sammen med frisk rosmarin og grilles gylden i ovnen.
Klar parat spis!
Uhmm, det ser lækkert ud! Har netop fået en fin selleri i min frugt & grøntkasse fra Skagenfood i onsdags. Selleri er bare så undervurderet ;)
SvarSletDejlig lørdag til dig!
Det lyder næsten for lækkert... bortset fra rosmarinen, et "venligt" familiemedlem ødelagde min smag for den krydderurt :-( En hel weekend hvor alt var drysset med stadset, gjorde det ved mig.
SvarSletMon timian eller bassilikum er godt ??
ah skøn variant med selleri. Jeg lavede en super sellerisuppe i går, som meget snart havner på bloggen min:-)
SvarSlet@C'est La Vie By G: Selleri er en vidunderlig rodfrugt, men jeg har opdaget at den deler vandene. Enten elsker man den ellers lugter den bare mærkeligt. Jeg er helt solgt.
SvarSlet@Minihakkeren: Hvor er det synd for dig. Jeg kender også andre som har et anstrengt forhold til "grannålene". Jeg tror sagtens, at du kan udskifte den med timian.
@Tante Sød: mums... sellerisuppe, det lyder lækkert. Jeg har faktisk aldrig smagt en sellerisuppe.