tag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post6522005838976295855..comments2023-07-23T10:03:09.608+02:00Comments on SushiStegen: Bagt laks med sesam og pasta med spinat og broccoliSushiStegenhttp://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-60930440651778625252012-01-23T18:01:01.346+01:002012-01-23T18:01:01.346+01:00@tante sød: Det var nemlig et stykke kvalitetslaks...@tante sød: Det var nemlig et stykke kvalitetslaks, og jeg havde næsten glemt hvor godt sådan et stykke smager. Middagen var skøn<br /><br />@Birthe: jeg bliver altid i så godt humør, når maden er god :-)<br /><br />@C'est La Vie By G: Ovnbagt laks er en af mine favoritretter. Det er så nemt og smager så godt. Jeg er ikke med i Skagenfood men i en anden fiskeordning.SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-61326212131871063942012-01-20T21:45:50.655+01:002012-01-20T21:45:50.655+01:00Super lækkert! Ovnbagt laks er altid godt.
Får du ...Super lækkert! Ovnbagt laks er altid godt.<br />Får du fisk fra Skagenfood? :)C'est La Vie By G.https://www.blogger.com/profile/08215428840653901638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-50060889747309120232012-01-20T20:03:22.614+01:002012-01-20T20:03:22.614+01:00Uhm, hvor set det godt ud! Et godt stykke laks, gå...Uhm, hvor set det godt ud! Et godt stykke laks, går man aldrig fejl af :-)<br /><br />KH<br />BirtheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-72345247700691332812012-01-20T17:59:37.867+01:002012-01-20T17:59:37.867+01:00Det ligner et stykke kvalitetslaks uden lige .. ah...Det ligner et stykke kvalitetslaks uden lige .. ahh lige middag efter mine smagsløg ..... god weekend til digTante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-42566699551709435002012-01-20T14:56:49.731+01:002012-01-20T14:56:49.731+01:00Hej Mini-hakkeren,
jeg er rigtig glad for at du ig...Hej Mini-hakkeren,<br />jeg er rigtig glad for at du igen kan kommentere, jeg bliver nemlig så glad for at høre noget fra den anden side :-)<br />Ja, nogengange lever internettet og bloggen sine egne liv :-) Bruger du så broccolistokken revet til salat eller noget andet spændende?SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-43611760807282342182012-01-20T14:40:42.071+01:002012-01-20T14:40:42.071+01:00Hej.
Langt om længe kan jeg komme ind på din side....Hej.<br />Langt om længe kan jeg komme ind på din side. De 4 foregående indlæg, du har skrevet... går fuldstændig op i hat og briller for mig :-(<br />jeg er også fuldstændig overskruet med laks, ja i det hele taget med fisk... sushi har jeg fået en gang, og tror mig, jeg skal aldrig have det igen, men nu har jeg smagt det :-)<br />Jeg bruger også stokken på broccoli, men det er i en rå udgave.<br />:-DPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.com