tag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post3903981203555237950..comments2023-07-23T10:03:09.608+02:00Comments on SushiStegen: Grillede krabbeklør - ægte sommersmagSushiStegenhttp://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-10305736852703437942010-05-17T19:30:54.210+02:002010-05-17T19:30:54.210+02:00Det er guldkommentar om min brug af tidselolien. J...Det er guldkommentar om min brug af tidselolien. Jeg er så glad for at du tog dig tid til at skrive den. Nu er jeg jo blevet meget klogere, og bruger den aldrig mere til opvarmning... <br /><br />Jeg elsker kloge kvinder, som ikke er vidensnærige.SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7801999307416000914.post-91456565940904907842010-05-17T08:00:30.016+02:002010-05-17T08:00:30.016+02:00Åh, mums - jeg er også helt vild med krabbekløer. ...Åh, mums - jeg er også helt vild med krabbekløer. De der har jeg kun smagt en gang, men jeg husker dem som noget ganske særligt :-)<br /><br />Nu skal jeg passe på med ikke at lyde som en værre bezzerwizzer, men der er lige en ting jeg bliver nødt til at påpege. Tidselolie kan ikke tåle opvarmning, og slet ikke grill. Det er en koldpresset olie med primært flerumættede fedtsyrer. Ved opvarmning branker olien, fedtsyrerne og antioxidanterne ødelægges, der dannes i stedet meget usunde og kræftfremkaldende transfedtsyrer. Man kan sige at olien simpelthen 'går i stykker'. Og det er synd for tidselolie er ellers en af de sundeste olier overhovedet, hvis den anvendes korrekt. Den kan med fordel tilsættes efter varmebehandling, eller i dressinger og marinader. Undskyld, jeg er en fag-nørd.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com