onsdag den 22. maj 2013

Hellefisk med citrondampet spidskål og broccoli

Fiskepakken bød på hellefisk, hvilket glædede mig. Jeg har nemlig længe gerne ville prøve en ret, fra hjemmesiden Vi skal spise. Prøv lige at høre her "Hellefisk bagt med serranoskinke og citrondampet spidskål". Det smagte lige så godt som det lyder!
Den eneste ændring jeg lavede, var at tilføje broccolibuketter sammen med spidskålen.

tirsdag den 21. maj 2013

Madplan for uge 21

Jeg prøver stadig på at finde en ny rutine med madplan og få blogget.
Det kræver lidt mere struktur at gå skabt plads til hobby, for smukke BabyGirl kræver gerne alt den opmærksomhed, som hun kan få. Men det mærkelige er, når hun endelig sover, har jeg bare lyst til at kysse hende vågen igen. Ammehjernen og den logiske hjerne slås en del for tiden. Ammehjernen vinder hver gang. Men her er altså madplanen for denne uge.


Mandag: Salat med perlespelt, feta, cherrytomat, courgette og vinegraitte

Tirsdag: besøg hos venner

Onsdag: ovnbagt hellefisk

Torsdag: oksegryde med daal

Fredag: fødselsdagsfest

mandag den 20. maj 2013

Brunch på Gothersgade

Solrige helligdage er nok det tæt på en alternativ definition af perfekte fridage. Hvor har dagen bare været skøn.
I morges tog Loverboy mig i hånden og BabyGirl i vognen, også trillede vi ned på MJ Coffee. Her delte vi en brunch, mens vi smugkiggede på meget bagstive folk og trætte marathonløbere, der spiste tiltrængte kulhydrater.
Jeg er faktisk imponeret af begge marathontyper. Det kræver altså også en del målrettethed og træning at holde til en bytur, som stadig ikke tilnærmelsesvist er slut kl. 10 næste morgen.
Det var fantastisk underholdning til en omgang brunch.
Brunchen bestod af scamlede æg, bacon, små ristede chilipølser, et par pandekager med sirup, tre stykker melon, ananas, druer og et stykke appelsin, en stykke brie, et par skiver parmaskinke og et glas yoghurt med lidt knas. Klassisk anretning til 169 kr

onsdag den 8. maj 2013

Buffalo spicy chicken

Madplanen dikterede Newyorker By Hearts Buffalo kylling, og det blev jeg ret glad for. Det vil sige, oprindeligt er det vist mere en snack, men vi fik også ovnbagte kartoffelbåde til og vupti blev til et helt aftensmåltid. Det er et hit at bruge reelt kyllingekød.
Jeg fulgte næsten hele opskriften slavisk, men jeg tilsatte dog en hel rød chili i småstykker til kyllingens marinade for vi elsker det stærkt... nåh ja jeg tilsatte også mere creme fraiche og ost til bluecheesedippen, for jeg elsker snask og spiser ret meget.

Ja, det er en af fordelene ved at amme. Jeg spiser virkelig meget mad for tiden. Nå ja og kanelsnurrerne er skiftet ud med flødeskumskager. Jamen har du spist en kartoffelkage for nyligt? De er jo kampgode... også i regnvejr... hmmm.... gad vide hvornår Bager Holm åbner... hej hej