onsdag den 31. august 2011

Grill i gaden med BioM

I forbindelse med CC havde BioM arrangeret en grillaften på den fede måde. De stillede op med salater, brød, drikkevarer og en varm grill, så kunne gæsterne komme med deres egen bøf, fisk eller pølser, og grille hos dem.
De havde pyntet op med et kæmpe armyagtigt tæppe, som vist nok skulle have været hængt som sejl, men det pyntede fint op som underlag og samlede arrangementet. Man kan næsten skimte kæmpegrillen i baggrunden.
Inde i restauranten var der dækket op med de skønneste salater, tærter og dressinger. Jeg forelskede mig straks i salaten med fennikel, grønne bønner og ristede mandler, men pastasalaten med aubergine og peberfrugt var også en højdespringer.  Loverboy snakkede ret meget om mormorkartoffelsalaten.
 Nej, vi var ikke så tjekket, at vi havde vores eget kød med. Og det var faktisk lidt heldigt for mig. Det viste sig, at kokkene havde lidt kød, fisk og skaldyr på lager, så jeg kunne tilkøbe både et par grillede kammuslinger (20 kr /stk) og en saftig bøf (75 kr).
 Loverboy er mere loose og spiste kylling og pølser. Kyllingen var også helt vild god (øh, ja... jeg spiser altid noget af hans mad, når det ser godt ud). De havde stoppet brystet med lidt skrabekød og pocheret den inden den blev grillet. Det var en af de grillaftener, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne spise meget meget mere.
Og jeg spiste ret meget hvidløgsmør ovenpå min bøf og dyppede den i Bioms lækre pesto og krydderurtedressing. Nåh, ja jeg spiste lige en grillet kammusling mere som dessert.
Og da vi var ved at være mætte, kom der lige tre musikanter forbi og spillede et sæt live loungeagtigt musik. Det var en super fin aften og koncept, og holder de det igen, skal jeg forbi med alle mine venner.

Hov, nævnte jeg at maden er øko? og kokkene er søde og svarer gerne lidt nørdet og detaljeret på alle mulige spørgsmål? Super sted!

fredag den 26. august 2011

Gratis bøger i min have

Har jeg fortalt dig om min have? Den er så smuk, fyldt med alverdens smukke blomster, buske og træer. Jeg nyder at komme forbi og sidde på en bænk og dufte til roserne, løbe en tur og kigge på de udsprungne blomster eller ligge på græsset med min Loverboy og læse en bog.
I dag smuttede jeg forbi, da jeg havde hørt vedholdende rygter om gratis internet og en gratis e-bog! Det er jo lige noget for mig, så jeg tankede op med to tilbudscroissanter og et stempel i kaffekortet. Så skulle der hygges.
Men inden jeg kom så langt, fik jeg lige to turistpoint, da jeg hjalp et engelsk ægtepar med et uforglemmeligt foto af dem foran et springvand, og nogle unge amerikanere med at bedømme gåafstanden til Tivoli.
Loverboy og jeg konkurrerer om, hvem af os der kan samle flest turistpoint. Legen foregår på den måde, at man skal tilbyde sin hjælp til turister, der ser søgende ud. Legen opstod efter en udlandsferien, hvor folk hele tiden var super søde og hjælpsomme. Det er jo noget, vi selv sætter så stor pris på, og det giver lige en ekstra ferieoplevelse. Man bliver helt afhængig af at give tips. Man kommer selv i godt humør, fordi turisterne bliver så glade.

Nå men jeg downloadede den gratis bog Kragepigen fra Lindhardt og Ringhof. Det er nemt og brugervenligt. Der er lagt 500 gratis eksemplarer af bogen til fri afhentning, man skal bare forbi Kongens have og downloade den, men e-bogen kan læses fra computere, telefoner, Ipads og hvad det ellers hedder. Bogen er rigtig spændende og et super fedt Københavner initiativ. Tak for det, Riidr!

onsdag den 24. august 2011

Nikolaos Strangas vidunderlige kageverden

Indrømmet det var svært at vælge mellem de små mesterværker. Men det lykkedes, og her er hvad vi valgte at dele.
Ejeren Nikolaos kom selv ud og fortalte om kagerne og hyggesnakkede om sit projekt og kagemission. Men tilbage til kagerne. Det var jo derfor, vi var der. Jeg er hverken en stor kageentusiast eller særlig kyndig i kageord, men jeg elsker at smage, så smut lige over til Camilla, hvis du vil have en mere korrekt beskrivelse af kagerne. Hun er også så tjekket, at hun skriver ting ned.
 Nordic Passion - chokoladebund, chokoladekugler, havtornsmousse og chokolademousse pyntet med småkagegrums og den japanske urt Shisu. Kagen smagte vidunderligt. Jeg var lidt nervøs for kagens tyngde. Den slags kager plejer at straffe spiseren, men Strangas er en kagemester. Kagen er smækfyldt med chokoladesmag, og starter med chokosmag og går over i den smukke havtorn, som bringer lethed og syre til den mørke smag, og alt dette uden kagen ikke beslag på hele maven. Jeg var ret vild med urten, som jeg synes smagte mineralsk. Urten bruges også til sushi for at rense ganen.

 Denne beauty hedder Strangas Pure Cassis, og det var en chokoladebombe fyldt med den skønneste koncentrerede solbærsmag. Jeg fatter ikke, hvordan han gør det.
 Og se lige hvor smuk den er. Kagen er sprayet og får derved det metaliske look. Det vilde ved denne kage var den startede med at smage af solbær og derefter af chokolade. Vild heftig smagskombination, og den var pakket med smag.
Strangas Passion var et tredje mesterværk. Jeg synes, den er så fin. Fnuglet lagkagebund på mandelmel smurt med et tyndt lag chokolade belagt med passionsmousse og pyntet med chokoladekugler, og toppe af blød chokolademousse (selvfølgelig en helt tredje chokoladesmag end de foregående). Dette var min favorit. Kagen var for lækker, blød, let og smagfuld.

Maracons var der i massevis. Jeg hørte hans søde kone fortælle, at i dag havde de 11 varianter (!) Denne dag fangede mit øje smukke pastelfarver og ord som basilikum, havtorn, hindbær, lakrids, passionfrugt og rosmarin. Og vi var så heldige, at vi prøvesmagte den salte karamel. Den var god, og jeg er ikke engang særlig vild med maracons. Som sagt jeg er ikke et kagemenneske, men hvis de har den med harpiks, næste gang jeg kigger forbi, ligger den i min mave. Det lyder nemlig så spændende. Han er for vild, og jeg elsker smage.

Kort sagt, jeg synes det var en rigtig god oplevelse at besøge Strangas, og jeg kigger helt sikkert forbi. Jeg er nemlig så vild med passionerede mennesker med en ambition om at skabe nye og vilde smage, og det har Strangas.

Nå ja jeg købte også lidt med hjem, kokostoppe til Loverboy, luksusmusli til mig, skumfiduser (lakrids, hindbær og passionsfrugt) og minimargenstoppe (smag af chokolade, hindbær og vanilje. I like!)
Og vi fik en lille gave ... de små kageslikkepinde - det er i hvertfald hvad jeg tror det er :-) Nævnte jeg, at vi sad der i over 2 timer og hyggede os for vildt?

tirsdag den 23. august 2011

Kagevalg hos Strangas

Det er altid et problem, at madmaven er så lille, når der er så meget, jeg gerne vil smage. Endelig blev det tid for det hypede besøg hos Strangas. Fotoet viser hans nuværende kageudvalg... og OMG det var svært at vælge.

Du kan jo prøve at gætte hvilke kager, Camilla og jeg smagte, så blogger jeg om det imorgen.... Hvad?? Jeg lover... ja ja jeg har været lidt doven med hensyn til indlæg på det seneste, men kageindlægget kommer imorgen... 

PS vi delte tre kager.... nej vi var kun to personer, men de smagte altså så godt.

mandag den 22. august 2011

Perlespeltsalat og salat med grønne bønner

Dagens menu har stået på bønnesalat, perlespeltsalat og friske hindbær. Jeg har nemlig mistet sulten, og det er træls. Så jeg prøver at overtale maven til at spise lidt. Det går bedst med grønt og frugt.

Begge salater er gamle kendinger i mit køkken, som jeg aldrig lige har nået at blogge om.

Grøn Bønne salat
friske grønne bønner
rødløg
salatost- kan udelades
Dressing
Estragoneddike
sennep
rapsolie
hvidløg
salt
sukker
peber

Bønnerne rengøres og skæres i ensartede mundrette størrelser og dampes i letsaltet vand.  Dressingen piskes sammen og hældes over de lune bønner. Løget skæres i små stykker og blandes med bønnerne og eventuelt salatosten. Salaten kan serveres både lun og kold, og passer godt til alt. Vi får den oftest til kylling eller bøf. Den er så god, og himmelsk hvis man kan få friske grøntsager fra haven.

Perlespeltsalat
perlespelt
sorte oliven
hjemmelavet semidried tomater
salatost
dressing
æbleeddike
rapsolie
saft fra de semitørre tomaterne
salt
peber
frisk hakket rosmarin

Perlespeltsalat opstod som en jeg-har-lyst-til-en lun-salat-men-jeg-gider-ikke-handle. Dem har jeg opfundet en del af, og er en af grundene til jeg har mange glas og dåser på lager i skabet. Så jeg kan altid slå noget noget spiseligt sammen, trods et tomt køleskab.

Salaten er nem at lave. Kernerne koges efter posens anvisninger. Oliven halveres og stenen fjernes. Tomaterne er her mine supermarked tomater, bagt i ovnen ved 100 grader i et par timer sammen med et splask af rapsolie, salt, peber, hakkede friske krydderurter og et presset hvidløg. Andre gange når jeg har ikke tid eller tomater, bruger jeg soltørrede tomater i mindre stykker.

Min eftermiddagsdessert (jo det er der noget der hedder. Jeg fik det ofte, når jeg kom hjem fra folkeskolen.) bestod af friske hindbær med flormelis og fløde.
Hov, hvad ... ser lige i tv, at 7-eleven har tilbud på to croissanter for en blank ti-krone. Måske er madmaven tilbage, hjernen er i hvertfald klar til lidt mere mad :-) Man skal jo bare fristes.

Sommerminder fra Spanien

Åh... jeg savner Spanien; dens varme, maden og de venlig folk... nåh ja og feriefri med manden i mit liv.


Jeg gad da godt lige sidde i skyggen på vores valenciske morgenmadscafe og drikke en cortado, friskpresset appelsinjuice og spise søde sprøde croissanter. Småsludre med stamkunderne (Loverboy snakkede, jeg kælede faktisk mest med hunden), og bladrer i en spansk avis uden at fatte detaljerne om finanskrise og verdens bankerot.

Valencia er et gammelt handelscentrum og har mange forskelligartede rødder i forskellige kulturer og religioner. Byen har et overdækket råvarermarked, og ligger i denne skønne bygning. Her forestiller du dig en lækker fotocollage. Jeg har ikke lige fundet funktionen endnu.


Udskåren frugt, friske juice og smoothies
Skinker, oste og pålæg
nyfanget fisk og skaldyr
tænk hvis man havde haft et køkken - alle de skønne retter man kunne lave...

hehehe.... man kunne også købe paellapander i alle størrelser. Jeg havde desværre ikke plads i kufferten til nogen af dem.

Jeg fandt i øvrigt også det skønneste spisested, når man er blevet lidt træt af tapas og valenciske specialiteter.
Og ja man fik to mindre burgere. Menukortet skrev de hver morgen selv hakkede deres kødfars. Respekt! Jeg tror måske, det er den bedste købeburger, jeg nogensinde har spist. Ever!

Hov jo, jeg har jo lovet nogle billeder fra Madrid til udvalgte læsere- jeg har jo sagt, jeg er doven for tiden og ikke gider at blogge alle de gamle kladder færdige.


Alene udsmykningen af hovedbanegården i Madrid kunne få mig til at vende tilbage. De har altså bygget en palmehave inden i bygningen, hvor der blandt andet bor en ret stor samlig af skildpadder. Fantastisk god underholdning.


Vi tog jo hurtigtoget fra Madrid til Valencia. Super nemt... altså det var efter jeg havde brugt meget tid (to uger) på at booke internetbilletter på mit ikke-eksisterende spansk. Man er vel sparsommelig og taknemlig for google translate.
Vi kørte i disse superhurtige tog, som godt kan ligne sutsko, støvler eller et mekanisk næsedyr. De var så komfortable med lækre sæder, strømstik, tv, radio og aircon. Vupti 350 km eller bedre kendt som 1,5 timer senere var vi fremme i Valencia. Det er en tur, som godt kan anbefales, og nej jeg fik ikke nogen propper i ørerne. Jeg sagde jo, det var et fedt tog.

lørdag den 20. august 2011

Nykøbing Mors - frokost og underholdning

engang for længe siden i maj skrev jeg et indlæg, og bad om hjælp til at finde et frokoststed på Mors. Og jeg fik hjælp fra Frk Nim, men jeg oplevede så mange spændende ting, at jeg aldrig blev færdig med indlægget om turen (blablabla  du kan bare læse doven).
Det er for dårligt, for det var en ret sjov oplevelse for mig. Byen er en gammel købstad med gode gamle aner og fine huse og snoede veje. Men det jeg synes, den bedste oplevelse kom, lige da jeg var kørt ind i byen og så dette her!
 Nej, men prøv lige at klikke billederne store og ordentligt efter!
Det er da sjovt - kæmpe perlepladefigurer i forhaven til Hama forretningen! Jeg synes, stadig det er så sjovt fundet på.

Nå men jeg havde jo fået nogle anfalinger til spisesteder i Nykøbing, jeg havde bare glemt at skrive dem ned. Kloge Olga troede godt at hun huske det. Jeg husker bare så dårligt!
 Men jeg kunne huske, at det ene lå ved havnen. Ha hvor svært kan det være at finde. Svært skulle det vise sig, og da jeg havde trawlet byen igennem et par gange, gav jeg op. Så jeg parkerede ved siden pølsevognen på torvet og gik ned af gågaden. Her så jeg så et af de andre steder, som Frk Nim anbefalede nemlig cafeen på hjørnet ved torvet. Jeg smugkiggede på menukortets ene side og blev ikke fristet (Det er også meget muligt, at de mange barnevogne og de ammende kvinder indendøre lige skræmte mig lidt væk).


I hvertfald gik jeg lidt længere ned af gaden og kom i godt i humør igen da jeg så denne biks. Det er sjovt, så her gik jeg ind og bestilte en sandwich to go.

Lad mig bare være helt ærlig. Det havde de ikke prøvet før, men den unge pige var supersød og fik løst opgaven. Så jeg kunne spise min sandwich i bilen. Den var meget snasket og jeg fik brug for alle servietterne og de vådservietter, som jeg i et gyldent øjeblik havde lagt i handskerummet.
Tak for hjælpen, selvom jeg havnede et helt andet sted.

fredag den 19. august 2011

Tanker om hjørnegraviditeter

Jeg døde ikke. Jeg er altid bange for at dø under fuld narkose. Så jeg var lidt glad, da jeg vågnede op af narkosen. Indtil jeg kom i tanke om hvorfor jeg var der.

Nu er jeg ved at være lidt ovenpå. Lægerne brugte deres fredagsmorgenmøde på at stemme om, hvad de synes, der skulle ske med mig. Nogen vandt, og operationen gik planmæssigt. Rigets personale er stadig søde, kloge og opmærksomme. Jeg hader stadig at komme der. Har så mange dårlige erfaringer fra det sted. Tænker lidt på at snakke med nogen professionelle.

Jeg ved ikke rigtigt hvad der er op eller ned. Tankerne går amok og gerne i ring. Det hjælper at skrive dem ned. Så kommer der styr på dem.

Jeg kan blive gravid, og der kan vokse et foster i min livmoder. Men hvad nu hvis det kun gider at vokse i udkanten. Lige der på livmoderens svageste sted, tæt ved den store blodåre, hvor jeg kan forbløde ud i bughulen. Lige der hvor det ikke må sidde.
Ja, den er god nok. Billedet er til dig, som også skal have skolepengene tilbage fra biologitimerne. De skyformede poser er æggestokkene, hvor æggene ligger. Rørene fanger de modne æg med de røde fangetråde, som ligner kødædende blomster. Æggene føres via. rørene aka. æggelederne ind i livmoderen. Mine æggeledere er tidligere blevet klippet af og brændt, så jeg ikke skulle blive gravid udenfor livmoderen. Nå ja det dårlige hjørne er lige der, hvor der er tegnet med kuglepen.

Jeg er klar over, at hjørnegraviditeter er sjældne, men forekomsten af dem stiger ved operationer i underlivet. Og dem har jeg haft en del af.
Hvad regnes som et hjørne. Jeg har jo stadig det andet hjørne. Og der hvor de syede mit hjørne fast i livmoderen, er der så dannet dannet to nye? Gælder de samme regler som når man folder et stykke papir?

Nævnte jeg, at kroppen ikke har forstået, at vi ikke længere passer på et foster. Vi er ikke længere gravide, bortset fra alle de fysiske bivirkninger som eks. kvalme - meget kvalme.

Planen er at slutte fred og tage en alvorlig snak med Gud, og få taget en hulens masse blodprøver. Mit handler stadig om hcg-niveauet. Nu skal det bare i nul igen... som resten af mit liv.

Jo, jeg må faktisk godt være ked af det og sur for, det er SÅ hårdt at være mig.

torsdag den 11. august 2011

GIDER.IKKE.DET.HER!

stadig lidt gravid... æggebarnet har dog fundet sin helt egen hybel udenfor livmoderen - i arvævet af de æggeledere, som de fjernede af samme årsag. Stedet er bedre kendt som skillevejen mellem abort eller moderens liv.

Sjældent tilfælde siger lægerne

og bruger ord som Hjørnegraviditet. Blommesæk. Hjerteblink. Alvorligt. Farligt. Livstruende.

Meget gråd.

Så nu diskuterer lægerne hvilke form for abort, de skal gøre brug af.

Vi hører dommen imorgen.

Kan.ikke.mere.................

onsdag den 10. august 2011

Hindbærdessert med is og hindbærsnaps

jaja, og nej ikke i samme dessert. Men hvis du finder på noget, smid lige en kommentar.
Jeg legede dessertcirkus med de der nyindkøbte hindbær. Den ene dessert var friske hindbær med minimarangs og vaniljeis. Det var så godt og nemt. Den anden variant var lige så simpel. Hindbær med fløde. Oh yeah.... faktisk var det så godt, at jeg glemte at fotografere det, men tro mig. Det er verdensklasse.

Nå ja og til sidst kunne man jo bruge de sidste hindbær til en lille snaps. Det skal være en lille sød gave til mine svigerforældre. Lidt netsurfing indikerede, at man kunne give hindbærrene et opkog eller lade være. Så jeg lod være og smed hindbær og lidt strimlet citronskal i en lille flaske med noget finsk brændevin. Nu skal den stå og passe sig selv i et par måneder. Måske skal den smages til med kandis, men vi må vente og se.
nå ja nogle hindbærerne var lidt store, så de blev lidt maste.

Hindbær i bilen og i maven


Oh yeah, der er hindbær på buskene i sommerlandet. Er man meget heldig, kan man køre forbi en ægte gård, som har lidt til salg for ussel mammon eller en bondegård.

Vaskes blot i mundvand - de er danske og friske (læs: ingen dårlig mave)

tirsdag den 9. august 2011

Dårlig samvittighed og meget god tid

Kladder er noget fanden har skabt. I min skoletid lærte jeg hurtigt at lave en god disposition, så jeg kunne skippe kladden. Kladder tager bare så meget af den korte dyrebare tid, og de kan sjældent bruges. Jeg kan tydeligt huske de gange, jeg skrev kladder i dansk stil, blev historien altid ændret og gik i en anden retning, når stilen skulle renskrives. Jeg er bare så dårlig til gentagelser (Oh yeah jeg ser ironien i de gentagne fertilitetsbehandlinger, og jeg har accepteret, at det er et af mine udviklingspunkter).


Jeg har så mange halvfærdige indlæg liggende under kladder, men jeg orker ikke at skrive dem færdigt, så det ...
Nogen kunne jo mene, at jeg har meget god tid i disse dage, hvor jeg er alene hjemme, men lad mig bare være helt ærlig. Det meste af dagen i dag er gået med se Prince på YouTube - jo jo det kan man godt bruge 3 timer på, når man samtidigt tjekker Facebook og overvejer at gå ud og regnen og hente noget lækkert mad. Men jeg gider ikke, og jeg har stadig mange numre tilbage at lytte til.



PS er vist stadig gravid, men sindssyg bange for de to mærkelig pletblødninger, der kom forbi i fredags og i morges. Det er åbentbart meningen, at jeg skal blive sindssyg. Men jeg har min dyne, Prince og te på kanden, og jeg er ikke bange for at bruge dem!

lørdag den 6. august 2011

Rejer og lam hver for sig

Rejemadder er altid et hit, og er man verdens sødeste værtinde piller man lige 3 kg skalrejer. Det tager ikke så lang tid som man kan tro, men desværre længere end man håber.
I min verden skal rejerne serveres med godt brød og aioli til. Dagens aioli var Irmas mayo rørt op med hvidløg, citronskal og -saft samt lidt safran. Mums... nåh ja jeg er også røget på krydderurtebølgen, så der var dild en masse til pynt af rejemadden.


Lammet så virkelig lækkert ud, da det kom i ovnen. Jeg tog udgangspunkt i to af Jamie Olivers opskrifter og lavede min egen variant, hvor jeg blandt andet udskiftede hvidvinen med hyldeblomstsaft.

 Men træerne vokser ikke altid ind i himlen, så jeg kom til at give kødet for lang tid i ovnen. Jeg skulle have holdt mig til at stege den i 10 timer, men ærligt talt gad jeg ikke stå op om natten for at sætte en steg i ovnen. Lærestreg.

Jeg afprøvede til gengæld en lækker salat med squash, citron, feta og sorte oliven. Skønt blandning
Opskriften var en variant af en opskrift fra Uno Forms digtigitale kogebog. 

fredag den 5. august 2011

Sommerferie og almindelig gravid

Tirsdagens prøve viste et super resultat på 202, og vi var lykkelige og sygeplejersken fortalte at jeg er nu helt almindelig gravid. Så vi tog ud i sommerlandet for at få opdateret vores røde hudfarve.

Vi var ude og sejle med en gammel træfærge, og traditionen tro spiste vi store vaffelis på havnen og nød solen, mens vi prøvede at komme i tanke om hvad gravide ikke må spise. Resultatet var madmaven vågnende op, og nu glæder den sig til at spise østers, rå tuntatar og råmælkoste. Jeg må konstantere at madmaven aldrig bliver voksen på den der ansvarlige måde.
Vi kørte både over og forbi flere broer - faktisk over vi den ene flere gange, fordi vi lige var midt i en vigtig snak om ingenting. Det er bare så hyggeligt med en søndagskøretur.

På vejen tilbage til hovedstaden kørte vi langs vandet, og fandt en skøn fiskehandel, der solgte røgede rejer. Jeg elsker rejer, så jeg købt en stor portion røgede rejer. Vi fik nemlig gæster til frokost dagen efter

Nåh, ja da jeg skrev om de skønne nyheder til Spanien, bad de så lige om at vi fik taget en ny test idag fredag... jeg ved ikke, om de bare har specialiseret sig at give Loverboy grå hår og mig dårlige nerver eller om det er en ekstra ydelse de giver hårdtprøvede BIB. Men ingen fare var på færde, tallene er så fine og jeg overperformer med et hcg tal på 1120 :-)

Oh yeah!!! Nævnte jeg, at jeg har en uges ferie mere og jeg så meget skal spille lotto i weekenden!

mandag den 1. august 2011

50 syngende sømænd og et nyt skoskab

Sommerferie i København rules!

Idag har jeg vinket farvel et stort columbiansk skib med 50 sømænd stående på skibets master, mens de vinkede og sang til en højtalersang på spansk! 


Jeg gætter på, at jeg er stadig er gravid eller som minimum påvirket af hormoner - for jeg kom til at fælde en (eller otte) tårer, da skibet lettede anker. Jeg prøvede uden held at overbevise Loverboy om fremkaldelsen af tårer hang sammen med det høje saltindhold i den stille vind... eller noget.

Vi spiste lidt frokost på Sommerhuset, som har en skøn placering lige ved Gefionspringvandet og Kastellet. Maden var middelmådig og betjeningen var den ærgelige københavnske standard... orker det ikke.

Jeg har haft meget sommerferie på nettet, og noget af tiden er gået med at grine over IKEA Hacks - sitet for modiciferet IKEA møbler. MEN jeg fandt også et super ideer, så nu har jeg fået et stilletstillads på væggen, og genopdaget at jeg har tre par røde stilletter :-)

Imorgen er atter store prøvedag, og hvis alt går godt, smutter vi ud i sommerlandet og kigger på vand :-)